top of page
про мережевий маркетинг

Про мережевий маркетинг.


Розглянемо життя середньостатистичної людини (таких людей, до речі 90%).Спочатку ми йдемо до школи і нас там навчають на протязі 10 років, потім дуже важливо отримати вищу освіту, це ще допустимо 5 років, потім трудовий стаж - припустимо 30 років і нарешті - пенсія!

Пенсіонер у нас, як правило, не має здоров'я (він його віддав, працюючи на благо підприємства або фірми), не має грошей (я думаю, не варто писати, яка зараз середня пенсія в Україні чи Росії).

Увага! Навіщо ця людина працювала? Щоб стати нікому непотрібним, хворим тягарем?

Відповідь проста: як і в СРСР, та й тепер нас вчать добре працювати, але не вчать заробляти!

Найцікавіше, що така середньостатистична людина говорить своїй дитині - «я не пожив, так хоч ти поживи». І в результаті дозволяє дитині жити за таким же сценарієм!

З приходом капіталізму ми побачили, що є інші люди - бізнесмени! Це люди у яких є мета, їх бізнес-план розрахований в середньому на 4-5 років і за цей час вони стають фінансово незалежними! Причому, що найцікавіше, у них часом немає вищої освіти і багатих батьків.

Одним із сучасних видів бізнесу є мережевий маркетинг, який існує вже близько 70 років і є абсолютно легальним! Найцікавіше - домогтися успіху в мережевому маркетингу може будь-яка людина, причому без великих або зовсім без капіталовкладень, на відміну від традиційного (лінійного) бізнесу. Покладемо на одну чашу ваг 30 років наполегливої і часом ненависної роботи і як результат - пенсія і хвороби. А на іншу чашу ваг покладемо 4-5 років наполегливої, але цікавої командної роботи у сфері мережевого маркетингу, особистісний ріст, фінансову незалежність, і як результат - здоров'я і повноцінне життя, вільний час для себе і своїх рідних.

Відомий мультимільйонер CША Роберт Кіосакі, який заробив свої статки з нуля на нерухомості, автор книг «Багатий тато, бідний тато» сказав про наступне століття: «Всі люди будуть ділитися на тих, хто має мережу (мережевий маркетинг) і тих, хто шукає роботу». Один з найбагатших людей світу Дональд Трамп, виступав нещодавно в телевізійному ток-шоу. На питання з залу: «Чим би ви займалися, якби не торгівля нерухомістю?» - Трамп незворушно відповів: «Мережевим маркетингом». Публіка розсміялася, на що Трамп, окинувши студію поглядом, поблажливо промовив: «Ось тому ви і сидите зараз на своєму місці». У кожної людини є право вибору, і тільки від вас залежить, яка чаша терезів переважить!


Featured Posts
Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Тегов пока нет.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page