top of page
про мережевий маркетинг

​Можливості MLM-компаній.


Можливості MLM-компаній: 1. Можливість придбання продукції зі знижкою за складськими цінами. Практично в будь MLM компанії, кожен бажаючий може зареєструватися як дистриб'ютор, але при цьому бути звичайним споживачем зі знижкою, яка може становити аж до -40% від роздрібної ціни. Насправді, це є одним з головних інструментів для залучення компанією постійних споживачів, адже кожен хоче купувати якісну продукцію та ще й зі знижкою?!

2. Можливість мати додатковий заробіток. Ви просто рекомендуєте продукт, яким користуєтеся самі, близьким вам людям, і при цьому ще заробляєте додаткові бонуси, за які ви можете придбати продукт, який сподобався, або отримати грошову винагороду.

3. Можливість працювати на себе. З часом ви можете вийти на такий рівень доходів, що зможете повністю присвятити себе багаторівневому маркетингу і почнете працювати на себе. При цьому ви ніколи не залишитеся один, тому що вищестоящі дистриб'ютори зацікавлені у вашому успіху і завжди будуть раді вам допомогти.

4. Можливість побудови серйозного міжнародного бізнесу без вкладень за допомогою організаторської діяльності. Ви організовуєте працю інших людей і отримуєте грошову винагороду з їх товарообігу. При цьому рівень доходу в MLM-бізнесі практично нічим не обмежений.

5. Крім того, MLM є відмінною школою успіху і відмінною бізнес-школою. МЛМ-компанії постійно проводять різноманітні навчальні заходи (тренінги, семінари, лекції, презентації, онлайн-навчання) на яких люди, які досягли величезних результатів в МЛМ-бізнесі, діляться своїм досвідом.


Featured Posts
Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Тегов пока нет.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page